duminică, 14 decembrie 2014

De la ruşi a venit ploaia! Am stat o lună sub un plafon de nori provocat artificial de «Ursul de la est»



Nu s-a văzut soarele timp de o lună! Din 1983 încoace nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România, iar specialiştii spun că nici nu ar fi vorba despre un fenomen natural, ci de un experiment militar!




Două treimi din ţara noastră, respectiv Moldova şi Muntenia - fără Dobrogea şi Transilvania -, nu au văzut soarele timp de o lună, respectiv din 11 noiembrie până pe 10 decembrie, fără întrerupere! În România nu s-a mai întâmplat aşa ceva din anul 1983, adică e ceva atipic.
În mod normal, acest fenomen ar fi trebuit să conducă la somnolenţă, la apatie. Dar nu a fost aşa, multe persoane plângându- se de stări de nervozitate, insomnii şi dureri de cap. De ce?
Unii specialişti militari sunt de părere că atât fenomenele meteorologice atipice, cât şi roiul de cutremure, în special de suprafaţă, care s-au înregistrat în ultimele patru săptămâni în unele judeţe ale ţării, sunt rezultatul unor experimente militare realizate de ruşi.
“Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde. Încălzind porţiuni ale ionosferei, acestea produc acumulări de energie în cer, care au un impact dezastruos asupra spaţiului de sub ele, din punct de vedere climatic. Odată cu repoziţionarea trupelor NATO în zona Mării Negre, în urma conflictului din estul Ucrainei, s-au înmulţit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice în confruntarea dintre Rusia şi forţele NATO. România, prin poziţia sa geografică, este o zonă tampon şi o zonă de experiment pentru asemenea confruntări. Cu alte cuvinte, unii se joacă de-a Dumnezeu şi alţi trag ponoasele!”, ne-a spus cercetătorul Sebastian Sârbu, analist militar, vicepreşedinte al Academiei Naţionalede Securitate şi Organizarea Apărării. Să fie posibil aşa ceva? Se pare că da!